badrum

FRÅN FYRA TILL ETT EN GÅNG TILL

23 March 2011

Kategori:

När vi slutligen kom till fram till det stora badrummet hade jag funderat på planlösningen i många år. Resultatet blev luftigt och funktionellt, ljust och rofyllt, modernt men samtidigt med klassiska detaljer. För att utöka möjligheterna använde vi oss av det ursprungliga badrummet i kombination med den gamla tvättstugan, ett pentry och hallen däremellan. Dagsljuset fick vi då in genom takfönstret i den gamla tvättstugan som vi även snedställde fönsterfodret på och utökade ljusinsläppet ytterligare. Från det gamla pentryt utökades ljuset via fönstren mot hallen i övervåningen. Idag inrymmer badrummet både badkar, dusch och bastu i kombination med bra förvaring och hantering av tvätt. Tvättstugan har fått flyttat ner i källaren varifrån man enkelt kommer uti i trädgården.

Resultat   Foto: Anna Cedermark

Ritning före och efter

Före ombyggnation


blog comments powered by Disqus